Toast Pelle Janzon
Här snackar vi lyx! Ännu en klassiker som denna gången med fördel görs på svansen av oxfilén. liksom Rydberg det finns det lika många varianter som det finns kockar även av Janzon. prov dig fram till din favorit. Receptet är våran favorit.
Ingredienser
Gör så här:
Kantskär brödet och stek frasigt i smör.
Lägg oxfilén mellan plastfolie. Banka ut köttet till tunna skivor med en kastrull, cirka 1–2 millimeter. Banka försiktigt så att köttet inte går sönder.
Täck brödet med oxfilén. Mal över svart peppar och strö på lite flingsalt.
Toppa med en klick löjrom. Gör ett hål i mitten av löjromen. Knäck en äggula i varje hål.
Strö på rödlök, pepparrot och gräslök. Servera med en klick crème fraiche och citronklyfta.
PP slakt AB är ett företag som funnits sedan 1998. Vi är sammanlagt 10 st anställda som jobbar på anläggningen i Strömsberg.
För mer information är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna!
Copyright © Alla rättigheter förbehållna